Sunday, May 2, 2010

HUH! FINAL PAPER.

besok was my final paper for this semester.
yay! tapi, satu apapun belum baca. sudah la before this dalam kelas tau main seja sama kawan sarawakian sy ~SUZIE JOHN~
sorry G, tertaip full name ko dalam ni.
hehhehhehehe MySpace

selama ni aktiviti sy dalam class...main, makan, tidur, kacau orang.
slalu jadi mangsa kana kacau c suzie ni la. kecian jua sy tengok dia tepaksa besabar sama sy... hehehhee
kalo subjek yang sy minat berabis baru sy concentrate. huh! pa mo jadi sama sy ni... ba, matai la sy besok ni. bukan subjek susah jua baitu kan. senang2 tu..kasi senang pikiran. ba, sy nda mo dengar sepa2 punya cakap harini.MySpace
sy ada projek ni malam sama housemate sy. kami mo tengok mentor mentee pastu kasi ketawa suma tu mentee kunun... lucu ba dorang tu. tapi itu yang time baru kana pilih2 mentor la...nda tau skarang kan.

uiiii...sy mo cakap pasal final paper baini. ish2... besok petang ba baru ada paper. jadi sy still got the time ba. ngehehhehe...matai la kalo macam ni slalu.
nescaya fail! MySpace

besok im gonna be like this:
Related Posts with Thumbnails